Sockerakademin

Intensivkurs enligt Bitten Jonssons framgångskoncept

Sockerberoendebehandling, 4 dagar 
Ta chansen att påbörja din resa till välmående tillsammans med oss och boka in dig på vår 4 dagars intensivkurs på Färingsö strax utanför Stockholm.

Vi arbetar enligt Bitten Jonsons framgångskoncept för sockerberoende som utarbetats under många år. Bitten är Sveriges främsta sockerberoendeexpert och har under sina 25 år i branschen hjälp tusentals sockerberoende. Hon har även skrivit boken Sockerbomben som sålts över hela världen.

Vi ger dig fullt fokus på ditt välmående och att få bort drogen socker från din kropp nu och för alltid, vi kommer under 4 intensiva dagar hjälpa och visa dig hur du ska göra för att du för all framtid ska hålla dig sockerfri och slippa det eviga sockersuget.

Innehåll:

4 dagars intensivkurs, kursmaterial, enklare logi & god sockerfri mat. 6 månaders uppföljning 1 gång i vecka och en personlig plan för fortsatt tillfrisknande. När du anmäler dig och betalar får du vår dagsplanering skickad till dig.

Innan du anländer till 4 dagars intensivbehandling:

Vi kommer kontakta dig för att göra en så kallad SUGAR® på dig. Det är ett screening-verktyg som tydligt visar hur din sockerstatus ser ut idag och genom åren, om du har ett beroende eller om du har ett så kallat skadligt bruk. Detta består av 70 frågor som vi enkelt via vår virtuella mötesrum zoom träffas i (du får en länk som du trycker på). Dina resultat analyseras sedan och sen träffas vi igen via zoom och går igenom ditt resultat.

Efter du varit på 4 dagars intensivbehandling:

När du åker ifrån oss har du en hel arsenal med verktyg för ett fortsatt sockerfritt liv och vi kommer en gång i veckan att fortsätta att nöta in dessa tillsammans under 6 månader. Du kommer dessutom att få en personligt samtal med mig där vi gör en personlig tillfrisknadsplan anpassad för just dig. 

Kursledare: Pia Lönnroth, sockerberoendeterapeut på Sockerakademin

När: Kurs på förfrågan. 

PlatsPensionat Lilla sörgården. Kungsbergavägen 33, 179 97 Färentuna.

Pris: 12 500 kr

Har du frågor eller vill boka kurs? Kontakta: sockerakademin@gmail.com

Pensionat Lilla sörgårdenPensionat Lilla sörgårdenPensionat Lilla sörgården